Gondolatok MTA-ról, 7 pontos akciótervről
2019. február 20. írta: Gábor1987

Gondolatok MTA-ról, 7 pontos akciótervről

Voltam az MTA-nál tüntetni.
img_20190212_141638.jpg

Végig nem tudtam maradni, egyéb dolgok miatt, de amíg időm engedte jelenlétemmel jeleztem, hogy nekem se tetszik amit a kormány tervez. Voltunk egy kevesen, hírekben is frankón befotózták a tömeget. Az MTA előtt felszólaltak az Akadémia munkatársai. Szégyen, nem szégyen, neveket nem jegyeztem meg, de fontos dolgokat igen. Például azt, hogy MTA politikai témákban másképp nyilvánul meg, mint az egyszerű halandó elsőre gondolná. Ők ugyanis kutatásokat végeznek a kérdéses dolgokról, majd a kormány elé tárják az eredményeket. Nem csak politikai, de más témákban is. Kötelezően bemutatják, mit is értek el. Ki olvassa el ezeket?
Állítólag senki! De ha el is olvassa őket valaki, akkor se befolyásolnak az eredmények semmit, hiszen nem az észérvek, hanem a politikai elképzelések a döntőek és a politikai akarat. Másik fontos dolog, amibe még valahogy sose gondoltam bele, hogy Magyarország inkább a tudás exportőre, mint importőre. Nem is vagyunk és ahogy a dolgok alakulnak, nem is leszünk olyan gazdagok, hogy a tudást megvegyük. Mi magunk találjuk ki az új dolgokat és ezt fordítjuk a hasznunkra.

Most az MTA korlátozásával az ilyen kutatásoknak is vége szakadhat. A kormány eddig ugyan nem hallotta meg a kutatások eredményét, de látta, hogy elkészültek ezek. Ha ezekről a nyilvánosság is tudomást szerzett valamilyen hírportálnak köszönhetően, az pláne jó volt. De 1db akadémiai kutatásra legalább 100 migránsos, sorosos, brüsszeles cikk vagy valamilyen lejárató névtelen koholmány jutott. Most már a kormány látni se akarja, hogy bárki is olyat kutasson amire nem bólint rá.

Másik nagyszerű hír, a 7 pontos terv ami a minél több gyerek vállalására akarja rávezetni az embereket, a nőket meg már-már két lábon járó inkubátorrá silányítja. A minél több gyerek vállalásának zálogát abban látják, hogy minél kedvezőbben jussunk kölcsönhöz, valamit, hogy ha megvan a valamiét a 4 célként kitűzött gyerek, akkor az anya szja mentes lesz, persze, ha dolgozik mellette.
És az apa? Az nem vesz részt a gyerekek..khm, összeeszkábálásában? Vagy nem neveli a gyerekeket? 4 gyerek után hivatalból kirendelnek egy másik nőt mellé és azt kell jól megtermékenyíteni? Jézusmáriaazégben!!!!! 

Azóta új információkat nyomnak le a torkunkon. Nem úgy van ám az a hitelfelvétel, ahogy elsőre hangzik, hanem számos kritériumnak kell megfelelni. Megint úgy tűnik, hogy valamit muszáj volt mondani, de fingjuk sincs, hogy mi a francot akarnak majd vele. Előbb lőttek és utána kérdeztek. Most meg izzik az agyuk és izzad a tenyerük, hiszen a vezér kimondott valamit, a többit meg a csinovnyik hadnak kell kiagyalni. Persze a vezérnek azért egy hathatós instrukciója volt az egészhez az tuti: "Nehogy mi szarul járjunk!"

Így lett az, hogy sok politikus feleség is megfelel a szigorú kritériumoknak, és jó pár ezer család, gyerekét egyedül nevelő meg megint csak néz, mint a buszra váró, aki előtt robog el várva várt busz.

És hogy a két téma hogyan is illeszkedik?
Az akadémia kutatásai révén több, mint valószínű, hogy előre meg tudták volna határozni, hogy hogyan alakítsák ki a feltételrendszert, hogy a lehető legtöbb ember férjen hozzá ahhoz a fazékhoz, amihez most sokkal kevesebben férhetnek oda.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenrolis.blog.hu/api/trackback/id/tr6114624748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása